141 stron: « < 112 113 114 115 116 117 118 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Piękne kreacje, szczególnie podoba mi sie niebieska i czerwona sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Drogie Panie, serdeczne dzięki, że podobają się Wam moje uszytki. Na Forum jest już tyle ciekawych wątków i prezentacji uszytych ciuszków. torebek, obić mebli ( niesamowita DORA !!!!), że ja , już trochę starszy człowiek zaczynam to nie ogarniać, a szkoda , bo szyjecie cudowne rzeczy !
A poza tym ostatnio miałem sporo pracy , czyli "zaszyłem"się i praktycznie mam niewiele czasu ,aby siedzieć przy kompie. Poniżej parę sukieneczek z szycia taśmowego i biała bluzeczka dla klientki. Połączyła tę bluzeczkę z ołówkową szarą spódniczką i wyglądała rewelacyjnie. Zgapiłem się i nie zdążyłem uwiecznić kreacji na fotce. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Wojtku ![]() ![]() brakowało nam tu Twoich sukienek (i innych uszytków) jak zawsze wszystkie piękne ale niebieska (?) z paskiem to moja faworytka ![]() ![]() pozdrawiam i czekam na Twoje kolejne uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne wszystko, ale 3 ostatnie w szczególności mi się podobają
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękności , cudości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ta niebieska bez rękawów właśnie ma to coś...
chociaż wszystko mi się podoba i tylko żałuję, że nie mogę się zebrać, że czasu brakuje na szycie ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wszystkie sukienki bardzo mi się podobają i chciałabym je mieć w swojej szafie. Szczególnie ta niebieska (morska) z zakładkami na ramieniu - prześliczna! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku KAPITALNE szycie!Pozdro od Michałka!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne sukienki. W czerwonej czułabym się świetnie. Natomiast niebieska z szarfą w pasie jest idealnie skomponowana, tzn. wzrok pada na drapowania na ramieniu, następnie schodzi na lewą stronę i zatrzymuje się na szlufkach, a na koniec pada na dół opadającej szarfy.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
świetnie sukienkujesz !
![]() jestem pełna podziwu, trochę też zazdroszczę. Pozdrawiam serdecznie ____________________________________________________ http://charmeechique.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pages/Charme-e-chique/245864415534287 |
141 stron: « < 112 113 114 115 116 117 118 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.