37 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Wikunia, zaprezentowałaś serię prześlicznych ciuszków. Te wszystkie sukieneczki-tuniczki określiłbym jako takie milusie i przytulne, ładna kolorystyka. Trudno jest wyróżnić którąś, wszystkie bym zabrał do szafy , jakbym był kobitką !
Podziwiam Cię za energię do szycia, ale ja mam to samo. Szyję prawie 30 lat i wciąż chce mi się szyć !! ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
.... Mmmm mnie tez by sie czasem przydala taka Ania
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka w malowane kwiaty urzekła mnie bez reszty ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja również podziwiam za ilość uszytych rzeczy.
B. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wikunia lubię szyć, sprawia mi to wiele przyjemności i jest cudowna odskocznią od wszelkich problemów ale muszę przyznać, że nie jest to moja pasja w takim stopniu jak u Ciebie czy Artura. Obawiam się, ze szyjąc po 12H dziennie po prostu przestałoby mnie to interesować i poczułabym "przesyt". Tym bardziej podziwiam bo ewidentnie urodziliście się krawcami ![]() Ja pozostaję przy szyciu jako "odskoczni" i niech tak zostanie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku mam nadzieję że za 20 lat nadal będę tak samo kochała to co robie i że już osiągnę ten poziom co Ty ![]() dziękuję Anie pozdrowię ![]() ![]() ![]() anettina80 to naprawdę wielka pomoc i warta jest "swojej ceny" ![]() ![]() ThimbleLady specjalnie dla Ciebie wersja bez gumki ![]() Beatris dziękuję uwielbiam być podziwiana ![]() Sus to jest narkotyk, im więcej szyję tym więcej mam nowych pomysłów, tym więcej wycinam i tym więcej leży na półce do uszycia a że nie lubię jak tam za dużo zalega to zaczynam szyć i szyć i szyć i każda nowa kiecka prowadzi do kolejnego pomysłu, a może ten krój z innej tkaniny? a może inny krój z tej tkaniny? a może z tego coś zrobie bo został kawałek na tunike a co będzie jeśli klientka przyjdzie i będzie chciała sukienkę a już nie mam gdzie dokupić?.... gdyby 10 lat temu ktoś mi powiedział że będę zarabiała szyciem bym go wyśmiała a teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego, już nawet przez sen wymyślam nowe sukienki, to te ambitniejsze i bardziej skomplikowane więc wiecznie są odkładane na później ale przyjdzie taki dzień że uda mi się i te projekty zrealizować a teraz kolejna seria ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i kolejne 3 kreacje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacyjne są wszystkie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ooo ta sukienka z Burdy (tak mi się fason kojarzy) musi być moja, znaczy muszę sobie uszyć ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Swietne te sukienki i tuniczki bardzo takie lubie, ale ze wzgledu na moje niedoskonalosci, ktorym nie pomagaja nawet majty a'la Bridzyt :P - nie moge sobie na wszystkie pozwolic :/ ________________________________________________________
|
37 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.