37 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus (jak dobrze pamiętam) polecała mi gąbkową, znalazłam taką http://allegro.pl/mata-gabka-podkladka-do-filcowania-na-sucho-duza-i2632897690.html
a ja mam taką ale jest mala i droga (ale dobra) ![]() ale gdybym miała teraz wybierać to bym spróbowała coś z tych ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aha... maszyna też nisko filcowała, ręcznie po lewej włoski były ze dwa razy dłuższe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Bardzo mi sie podoba ostatnia sukienka w kwiaty, piekna kompozycja
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jak zwykle zawiesiłam moje oczy na tych pomysłowych cudeńkach czyli sukienkach ale filcowanie w takim wykonaniu też niczego sobie z niecierpliwością czekam na małe instrukcje ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
najwyrazniej same zalety mial ten zlot ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
same ![]() chciałam się pochwalić pracami mojej Ani ![]() w piątek przyniosłam "sprzęt" do filcowania do pracy co by pokazać jakie to fajne i został mi on zabrany ![]() ![]() jak znajdę chwilkę to na blogu zrobię tutorial (jak obiecałam) zdjęcia już są teraz tylko potrzebuje chwilkę na opisy ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-08 22:32:55 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
ale zajefajne czekamy na więcej ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hehe świetnie to wygląda, "chodzi" za mną to filcowanie. Na ubraniach prezentuje się świetnie ale na poduszkach - no no tez niczego sobie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Świetne ciuszki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus to do dzieła ![]() ![]() ostatnio walczę z przemeblowaniem pracowni... tzn pozbywam się pudeł i nabywam mebelki, albo odwrotnie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.