37 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Stara Gwardia
|
|
filcowanie jest fantastyczne i wyżyć się można
róże robiłam ja a reszte Ania za jakiś czas przedstwię torebki z tymi filcowankami ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
żeby nie było że porzuciłam szycie na rzecz filcowania
szyje cały czas tylko nie nadążam z wykańczaniem ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Melu, masz fantastyczne sukienki i tuniki. Proste , a zarazem takie kobiece. Czy sama projektujesz, czy to są sugestie klientek, czy jeszcze cos innego ??
Ja nie umiem sobie wytłumaczyć tej mojej "słabości" do szycia sukienek. Sukieneczki mogę szyć i po 14 godz. na dobę, napewno mi się nie znudzi. Ale nie cierpię szyć damskich spodni !! |
|
Stara Gwardia
|
|
Wojtku a czy znasz kogoś kto lubi szyć spodnie?
jak trzeba to uszyję ale żebym uwielbiała... raczej nie. ale sukienki to moja pasja, sens szycia część jest mojego projektu, część wg życzenia klientek, część inspirowanych burda, diana, albo zdjęciami w brukowcach zdarza się że się obudzę i wiem co by tu dziś uszyć, bo moja wyobraźnia pracuje nawet gdy ciało odpoczywa a na koniec moje dzisiejsze filcowanie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Melanio ale dajesz podziwiam Ciebie za zapał i wenę twórczą i dalej proszę ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
To jest wulkan energii. Szyje prawie 24h na dobę Ja podziwiam ten przerób tym bardziej, że ciuszki są ładnie i starannie uszyte. I są z ciekawych tkanin ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
dziękuję dziękuję
zdradzę Wam małą tajemnicę... mam już wsparcie, niektóre rzeczy tylko "wycinam" objaśniam co i jak i już są szyte przez moją nową pomocną dłoń... nawet dwie dłonie także niektóre oklaski należą się Pani Dorotce czasem wykorzystam Panią Renatkę (z naszego punktu przeróbek) także jej również oddaję część oklasków ... hmmm a dla m,nie jakieś zostały? zostały za pomysły i pociąg do nożyczek nawet jeśli nie ja szyję to w pewnym stopniu wychodzi to z moich rąk (i głowy). ostatnie zdjęcia to moje ostatnie uszytki ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sus nie 24h tylko w okolicach 12h :P ostatnio się oszczędzam bo mój organizm się buntować zaczyna a chciałabym chociaż 50 dożyć w szczęśliwym szyciu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
dobra przyznaje że praca 12 h na dobę to za mało dla mnie więc w domu założyłam kącik prac ręcznych i realizuje inne pomysły niż tylko szycie więcej w wątku http://ekrawiectwo.net/board/thread/53193/broszki-materialowe-krawiectwo-melanii/?page=1#post-53193 ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
widzę że już wszyscy mają dosyć moich kiecek ale i tak dorzucę nowe ________________________________________________________
|
37 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.