37 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Świeżynek
|
|
Fajne te Twoje pomysły! Ja mam tak że jak mam jakiś fajny materiał to nie mogę się zdecydować co z tego uszyć. Wkurza mnie to moje nie zdecydowanie. A TY bach do maszyny i nowe cudo gotowe! buuuuuuuuuu
|
|
Stara Gwardia
|
|
nie takie bach i gotowe bo czasami materiał leży 2-3 lata i dopiero coś z niego szyje ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pięknie kolorowo i pomysłowo
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję, dziękuję za uznanie
coś krótszo-dłuższego ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Wikunia, zadziwiasz i formą i treścią przepięknie uszytych ciuszków. Gratuluję pomysłowości !!!!
|
|
Stały Bywalec
|
|
Ta tuniczka w kwiaty ,śliczna ) Asymetryczna ? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
O jeny, jakie Ty ładne rzeczy szyjesz! Bardzo mi się podobają, takie staranne i dopracowane ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Wikuni chyba nikt z naszego forum nie przebije jeśli chodzi o ilość uszytych rzeczy,do tego bardzo dobrze uszytych!!!Brawo Wiki!
|
|
Stara Gwardia
|
|
obie bluzeczki pelne uroku ________________________________________________________
|
|
Administrator
|
|
Koronkowa z baskinką... wow, cudowna! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
37 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.