37 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wikunia, własnie na takich podmiotach gospodarczych opiera się nasza gospodarka. Musisz więc przetrwadż!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
jestem pod bardzo dużym wrażeniem tego, co robisz... sama marzę sobie o takiej zwiewnej tunice, która byłaby dłuższa z tyłu, krótsza z przodu (coś jak ta pierwsza w linku, tylko żeby była kolorowa)-bardzo prosta, wręcz klasyczna, ale z jakąś barwą
![]() ![]() ps. dobry pomysł, aby szyć większe rozmiary, jest problem, aby kupić coś ładnego dla siebie gdy nie jest się xs... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam dokładnie taką o jakiej piszesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Za Małą Pocztą w stronę Rynku ,a dokładnie na przeciwko Biedrony ![]() ![]() ![]() Tylko gorzej ze znalezieniem jakiegoś fajnego materiału ze streczem ,nie mówiąc o jeansie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziś już się ostro wzięłam za szycie ![]() ![]() wybaczcie zdjęcie bokiem ale mąż mi oprogramowanie zmienił w komputerze i nie potrafią go obrucić, następnym razem już się poprawię ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
bardzo ładna, podoba mi się falbanka, o ile dobrze obkręciłam głowę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję tak to falbanka a dół jest z przodu krótszy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
już mam przekręcone zdjęcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oj ładna!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ładna,ładna!
|
37 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.