37 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomarańczowa z pierwszej strony mnie oczarowała. Reszta zresztą też jest super. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzisiaj zobaczyłam Twoje dzieła i są śliczne. A te dwie bluzki to cudeńka. Mój rozmiar to 50, Byłabym chętna na takie piękności. --- Ostatnio edytowane 2012-08-19 20:27:52 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
też mam 50 i dlatego szyje dla takich jak my mało popularnych (w sklepach) rozmiarów ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaka fajna ta w grochy, kolorek swietny! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak się podoba to jeszcze jedna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
n
Następne cacko ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() druga wersja kolorystyczna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie wiem jak fachowo to się określa ale te motylkowe rękawki bardzo pasują do całości a ja takie luuuubię bo pasują do mojej osoby, figury i wieku. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna tkanina, a dobrze dobrana tkanina do kroju to pół sukcesu:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
też tak myślę i sama bym nie "psuła" przodu gumką ale to na życzenie klientki a klient nasz pan
dziś miałam faze na spódnice ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.