37 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wow! Piękna sukienka
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wikunia, zajrzałem do galerii na Twojej stronce i ....... nie mogłem wyjść dosłownie i z zachwytu. Śliczne, prześliczne ciuszki !!! Jakże bym chciał zdjąć z wieszaka każdą sukieneczkę, dokładnie obejrzeć, pomacać materiał......, no cóż pomarzyć można !!!
Prawdę mówiąc, nie mogę wyróżnić żadnego Twojego uszytku, bo wszystkie są cudowne. Może tą "modelkę" w falbaniastej kreacji z ogonkiem, a także sukieneczkę w niebieskie groszki i tę czerwoną sukieneczkę z forum. Czysta przyjemność szyć takie sukienusie !! Uwielbiam to !! Dobrze , że kiedyś , kiedyś moja mama namówiła mnie, bym został krawcem. Gratuluję też sklepu i pracowni. |
|
Administrator
![]() |
|
W tę czerwoną to sama chętnie bym wskoczyła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja teeeeż! ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na mój szyciowy blog:
http://kreaturka-mody.blogspot.com/ http://www.facebook.com/KreaturkaMody |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję Wojtku za miłe słowa, zapraszam do mojej pracowni do pomacania moich uszytków i szyjątek ![]() ![]() ![]() Sus to Twój rozmiar ale już klientka odebrała ją a dwóch takich samych nie szyję, może coś podobnego wymyślimy na zlocie ![]() dziś żadnych nowości bo się lenię i maszynę mam ok 200 km od siebie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ślicznie szyjesz kobieto ![]() ![]() A dziś 90% rzeczy ,to moje szycia ,sprowadzam już tylko spodnie i kurtki. Co prawda raczej nie szyję na miarę , dopasowuję uszyte ewentualnie ,ale taka forma mi się sprawdza . Powymieniamy doświadczenia na zlocie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja lubie szyć na miarę i to co mam na sklepie raczej jako "pokazówka" jest, cały czas się zastanawiam nad rzeczami szytymi nie przeze mnie (szczególnie spodniami) ale nie potrafie się zdecydować, boję się że zachwieje to moje poczucie unikalności moich rzeczy ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jak masz możliwość to szyj sama ,bo te sprowadzane szczerze mówiąc, to ja często poprawiam .Jakość do bani niestety. Jak sobie w końcu znajdę kogoś do pomocy to spodnie też będę szyć ,ale na razie nie wyrabiam ![]() Choć mam kilka fajnych pomysłów na spodnie i legginsy (takie typu bryczesowego),ale jak na złość nie mogę znaleźć odpowiedniego materiału...szczególnie dżinsu ze streczem ![]() A klientki właśnie szukając dziś unikalności, chcą mieć coś niepowtarzalnego. I my im to dajemy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mi właśnie też czasu brakuje i nawet jak uda mi się dla sklepu coś ze spodni uszyć to od razu znika ale zazwyczaj szyję na zamówienie bo jest tyle chętnych pań na miarowe że ledwo się wyrabiam a sklep działa dopiero 4 tydzień... fakt że mam kilka stałych klientek z poprzedniej pracy.
a Twój sklep to gdzieś w okolicach małej poczty? ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Spoko Wikunia, na zlocie pogadamy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
37 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.