37 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no niestety nie sprzedają się (choć dziś dopiero 3 dzień działamy) ale dziś przyjęłam zamówienie na 3 sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Na pewno te ciuszki będa się niezle sprzedawały, bo są fajne, serdecznie życzę powodzenia !!
|
|
Administrator
![]() |
|
Cierpliwości :> ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
taki mały rzut aparatem z zaskoczenia ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-19 18:10:36 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie tam masz, tak jaśniutko, zachęcająco ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wikunia, ale te 3 zamówienia na sukienki, to po uszyciu 3 zadowolone klienki=około 30 kolejnych potencjalnych klientek(przecież na pewno się pochwalą)
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jednej z nich szyłam już garsonkę i chyba z 5 sukienek (w głównym zakładzie) więc to już "hurtowa" klientka, ale woli do mnie osobiście przyjść niż z dziewczynami pozostałymi rozmawiać ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Przyjemne miejsce, sama chętnie bym Cie odwiedziła ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo fajna pracownia
![]() Sama też marzę o jakimś pokoju na warsztat... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zapraszam ![]() zdjęć pracowni nie dodaje póki z kartonami się tam nie ogarnę a pewnie szybko to nie będzie ________________________________________________________
|
37 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.