37 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Administrator
![]() |
|
Wikunia gdzie dorwałaś taką piękną tkaninę z tej tuniczki z różą?? Cudna!! Oj będziesz mieć powodzenie z tym sklepem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
na allegro ![]() ![]() większość tkanin kupuję na allegro bo pracuje zazwyczaj po 12 godzin dziennie i zakupy uwielbiam robić nocą a w naszej mieścinie nie ma materiałowych nocnych ![]() mam nadzieje że sklep pójdzie dobrze ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i jeszcze trochę świeżości-nowości ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie szyjesz!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomarańczowa ze wstawkami super! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O to punto! Wygląda na cieńszy materiał ![]() Pomarańczowa z czarnymi wstawkami mogłaby być moja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mogłaby ale musiałabyś przytyć do niej z 50 kg ![]() dziękuję zawsze z otwartymi ramionami przyjmuję wszystkie pochwały ![]() granatowa we wzory na zamówienie klientki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ produkujesz kochana!!!Kolejne ciuszki ładniutkie!
|
|
Administrator
![]() |
|
Wikunia ale ja już ważę 52 kg ![]() Szyjesz ekspresowo, zwolnij proszę bo nie nadążam oglądać ![]() Ta pierwsza jest taka zwiewna i delikutaśna - jak motyl ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
większość naszyłam wcześniej,teraz dodaje zdjęcia, jak jakaś sukienka jest nowo uszyta to piszę że świeżutka lub coś w tym stylu ![]() ![]() ![]() Sus ta sukienka to na 48 rozmiar więc troszkę Ci brakuje ![]() bluzkę szyłam w zeszłym tygodniu ale dopiero wczoraj zebrałam się żeby ją odprasować choć powierzchownie ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.