Stara Gwardia
![]() |
|
3 i 4 ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne! Prosimy o więcej ![]() Najladniejsza moim zdaniem jest nr 2 ! Sliczny kolor -zwlaszcza gdy za oknem leje deszcz... --- Ostatnio edytowane 2012-06-24 00:14:09 przez amatorskieSzycie --- ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka w grochy - wooow! Taki zwiewny motylek! Bombowa! Ale pozostałe także bardzo udane, ciekawe fasony i kolorystyka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Trochę przegapiłam ten wątek - ta pierwsza sukienka, ta niebieska jest boska!
Mam taki sam materiał, tylko złoty (tak mi się przynajmniej na oko widzi). Jak się szyło z niego? Był jakieś problemy czy nada się na początek moich doświadczeń ze śliskimi materiałami? ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję ![]() ![]() ta turkusowa satynka świetnie się szyje ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeszcze kilka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ahhh... ta czarna koronka to z manekina jest. A już miałam pisać, że dziwnie wygląda
![]() Super kiecki. Kiedy ja tak będę szyć, ahh... ![]() Podoba mi się 3ka z pierwszego posta, i 3 i 4 z drugiego. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trzecia od lewej bardzo ciekawa i chyba cieplusia:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to bolerko i spódnica z angorki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.