Stara Gwardia
![]() |
|
a te na zamówienie klientek szyłam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Długaśna mi się podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Są super!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ulala nowa dostawa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak to koronka na rudym jerseyu, w większości korzystam z burd i dian jak szyje tak o, a nie konkretnie dla kogoś. Dla klientek szyje korzystając z indywidualnych wymiarów i wole sama rozrysować model na konkretną osobę bo w większości szyję na duże osoby o mało proporcjonalnych wymiarach (albo niskie i puszyste, albo z różnicą rozmiarową między górą a dołem, np duuuży biust.
a to model który szyłam dla klientki (projektantki) na Warsaw Fashion Street 2012, szyłam 4 sukienki ale z pośpiechu (miałam na nie 2 tygodnie w tym długi weekend) zapomniałam zrobić zdjęcia. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Witajcie, jestem nowa.
Jeśli będziecie miały wolną chwilkę, to zapraszam na mój blog - właśnie o sukienkach (choć nie tylko). To dopiero początki, ale z czasem na pewno będzie więcej wpisów. Zapraszam serdecznie: http://projektsukienka.blogspot.com/ Pozdrawiam serdecznie i pozostaję z podziwem dla wszystkich Waszych prac ![]() Aneta |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wikunia bardzo ładne szycia!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
takie małe co nieco na dobranoc ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję Twoje uznanie jest dla mnie wiele warte ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pięknie szyjesz. Ta pomidorowa sukienka z czarnym kołnierzem jest świetna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.