37 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Ale żeś nas zasypała dziełami! Podziwiam, naprawdę podziwiam.
Pomarańczowa sukienka wygląda fantastycznie. Zwiewne tuniki też mi się zawsze podobają. ________________________________________________________
http://sewquest.blogspot.com - wyzwanie rzucone samej sobie ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Szyjesz fantastycznie !! Oglądając Twoje dzieła, nie mogę nic wyróżnić, bo wszystkie sukieneczki i tuniczki są prześliczne. Ale najbardziej podoba mi sie Twoja fotka w "pracowym fartuszku". Widać, że jesteś osobą bardzo sympatyczną i profesjonalną krawcową. Ja zawsze uważałem , że krawcowa ( i krawiec też ) powinna mieć "służbowy" fartuszek, kiedy siada do maszyny. Zresztą to mi wpojono dawno temu , kiedy uczyłem się krawiectwa. U mnie w pracowni szefowa ubrała nas w takie satynowe kasaczki. Zamieszczam fotkę, chociaż już kiedyś prezentowałem się w tym. Apaszka to już moja inicjatywa, bo bardzo lubię takie chusteczki.
Wiem coś o szyciu po 12 godz. dziennie, bo ostatnio tak miałem, ale jak się kocha szycie i sukienki to wcale mi to nie przeszkadza. Życzę powodzenia i dalszych takich pięknych kreacji.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne fartuszki
dziś wykończyłam kolejne kreacje ![]() z koronką dla klientki, pozostałe do sklepu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładne, a ta z koronką mogła by być moja.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szycie na 6!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wikunia, śliczne uszytki !! Myślę, że masz klientki na takie fajne ciuszki, bardzo podoba mi się ta tuniczka na pierwszej fotce, pozwolisz że ściągnę fason i uszyję podobną dla mojej żonki, będzie niespodzianka.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O kurcze ! Ale wypas od wyboru do koloru kiecek i tunik, ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dużo ładnie i kolorowo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję za miłe słowa ![]() oczywiście Wojtku że możesz odgapić ![]() sklep już otwarty (drugi dzień) i o dziwo mimo obrzydliwej pogody sporo Pań się przewinęło, nie spodziewałam się że tak dobrze będzie wyglądał początek. Fakt że jeszcze nie sprzedałam żadnej kiecki ale na piątek szyję 2 bluzki na zamówienie i jedną lekko przerabiam na klientkę ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Lubię tutaj zaglądać bo szyjesz sukienki (i nie tylko) w ciekawych fasonach i z ciekawych tkanin ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
37 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.