37 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Staram się ![]() jedna z dziewczyn z mojej poprzedniej pracy (gdzie pracuję jeszcze po nocach ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wikunia, widzę, że jesteś zakręcona na punkcie szycia jak ja. Ale powiedz mi , droga Kobieto, kiedy Ty wypoczywasz , bo jak piszesz , to jeszcze dorabiasz po nocach !!
Prześliczne są te dwie tuniczki z geometrycznym wzorem, robią wrażenie ! Bardzo podoba mi się też ta ostatnia niebieska sukieneczka, ładnie szyjesz i tak różnorodnie, fajne ciuszki !! A tak na marginesie, masz bardzo umiarkowane ceny za szycie miarowe, powinno to przyciągać klientki. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku ja nie wypoczywam ![]() ![]() Nad cenami tez sie czasami zastanawiam ale to miasteczko emerytow sie. Robi. A ich nie stac na wysokie ceny, ale chcetnie przyjmuje napiwki ![]() Teraz siedze na laweczce przed praca i pragne sie pochwalic jak ladnie "moja" Pani Renatka radzi sobie z moimi wymyslami krawieckimi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapomnialam dodac zdjecia...nie moge dodac z telefonu ;( pochwale sie dopiero wieczorem ![]() Udalo sie ale obiecuje normalnie dodac wieczorem ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-27 11:13:57 przez wikuniakwl02 --- poprawione zdjęcie ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-07-27 20:37:04 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam,
Model spódniczki fantastyczny! pozdrawiam, ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
vilandra86 krój spódniczki i sukienki ciekawy
dziś skończyłam sukienkę dla klientki, niestety mój manekin jest za duży do niej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o rety, jaka urocza, a kolorek tez idealnie pasuje, no super! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wikunia sukienka fantastyczna!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo mi się podobają takie fasony sama nie mogę nosić, bo mam szerokachne biodra i w ogóle wielka baba jestem, ale chętnie bym przytuliła. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo się cieszę że moje prace się Wam podobają ![]() długo się o nią prosiłam ale wreszcie mogę pochwalić się jednocześnie wieloma pracami ![]() ________________________________________________________
|
37 stron: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.