Administrator
![]() |
|
Haha ale fajna gąbka - SpongeBob jako żywy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() A mój overlock jeszcze bez imienia biedactwo... hm muszę coś wymyślić ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ja padłem kiedy zobaczyłem te maskotki ![]() ________________________________________________________
"Non progredi est regredi" |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
slicznie wygladasz w swojej sukience, a SpongeBob rzeczywiscie jak zywy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję i cieszę się że moje maskotki się podobają! No i ciuszki oczywiście ![]() W chwili obecnej szyję sukienkę wieczorową, i trochę jestem pochłonięta tworzeniem. A dzisiaj zahaczyłam o hurtownie materiałów, no i oczywiście się nie mogłam powstrzymać, kupiłam piękne tkaniny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wymyśliłam sobie że uszyję sukienkę na wesele. Sukienka jest już prawie gotowa, ale musi trochę powisieć żebym mogła ją ładnie wyrównać na dole… No i oczywiście żebym miała “opcję”, to uszyłam sukienkę Nr. 2. Materiał nie wiem jaki. Mocno błyszczący, dużo złotego koloru… Górę sukienki wzięłam z Burdy, a dół to zwykły prostokąt. Czarny atłas jako podszewka.
Niestety na moim manekinie nie mogłam zapiąć zamek do końca i ona nie leży ładnie. Postaram się pokazać potem jak to wygląda na ludziu ![]() Materiał jest trochę sztywny, pewnie trzeba jeszcze dobrze rozprasować z parą spódniczkę, żeby ładniej się ułożył. Ale ogólnie podoba mi się ta sukieneczka, mam nawet piękne kolczyki o niej…. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Skoro dół to prostokąt - to wisieć przed wyrównywaniem dołu nie musi ![]() Materiał prześliczny. Robi całą sukienkę - bardzo ładna... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie też się bardzo podoba. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, fason prosty ale materiał "odwala" całą robotę. Uwielbiam takie tkanin. Bardzo, bardzo efektowna kreacja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki,
chodziło mi o inną sukienkę z tym dołem, tamta jest z dzianiny i wyczytałam gdzieś że musi powisieć... mylę się? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.