50 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
To jest nas trzy
![]() Wczoraj mówiłam do męża, że zaczynam się denerwować własnie tym, że okażę się najbardziej tępa ![]() Czuję stres przed wyjazdem, jak za dawnych czasów przed egzaminem ![]() Co do piątku - ja będę w Łodzi ok 11, czy mam iść zostawić rzeczy w hostelu czy spotkamy się od razu w Strimie i o której zaczniecie się schodzić? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja się przed egzaminami nie stresuję, bo zawsze jestem przygotowana, a teraz - nie wiem, z czego się przygotować i panikuję!!! ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
spokojnie oddychajcie głęboko ![]() ![]() ![]() zobaczycie będzie wszystko dobrze ![]() w razie czego wspólnie dojdziemy do tego co jak ma być ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wikunia teraz przede mną lekko ponad 300 km drogi. Po drodze zabieram Kasię ![]() W każdym razie część forumowiczów już się integruje (powtórnie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
Ja się też stresuję. Zwłaszcza, że jest to jeden z nielicznych wyjazdów, przy którym nic nie organizuję i nie ogarniam i mam wrażenie totalnego nieprzygotowania! Ale nastawiam się pozytywnie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a już grubo spóźniona... stoję na parkingu i tonę meili muszę powysyłać, ale dotrę do strimy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zycze Wam baaardzo przyjemnego i owocnego weekendu! I troszeczke zazdroszcze... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziewczyny i jak wrażenia po zlocie? ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ale Wam zazdroszczę i czekam na relacje. Mam nadzieje, że podzielicie się wrażeniami i nowinkami jakie na pewno tam były.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Było super:] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
50 stron: « < 39 40 41 42 43 44 45 > »
Wątek jest zablokowany.