Wersja do druku

50 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »

Stara Gwardia
heja heja, ale czadowo było..... ja też zmęczona ale pozytywnie naładowana i nakręcona. Jak ostatnio załoga Strimy i my to zgrany duet!!! Serdecznie im dziękuję za gościnność i tę przemiła atmosferę a uczestnikom za udany zlocik. Juz się piszę na kolejny hihi ale najpierw muszę się wyspać i zarobić na zakupy :-)
Zaaklimatyzowany
Jestem juz w domku.Było jak,,zwykle" super.Wszystkim wielkie dzięki za te trzy dni.Tak wiele mogłam się od Was dowiedzieć i nauczyć.Jesteście wspaniali ,robicie niesamowite rzeczy,z pasją,która zaraża.Kolejny raz zebrałam przy was mnóstwo inspiracji i pomysłów na kolejne moje szycia. Jeszcze raz dzięki,za wszystkie chwile w tak doborowym towarzystwie.Wszystkiego dobrego.
Administrator
Dotarłam do domku :)
Dziękuję Wam za cudownie spędzony czas pełen weny twórczej :) Z nów mam ochotę szyć. Strimie jak zawsze dziękuję za gościnę i za fantastyczną współpracę.
Niebawem napisze pełne sprawozdanie ze spotu tak aby reszta forum mogła choć trochę poczuć "ducha" naszego spotkania :)
Jestem koszmarnie zmęczona :D

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Ja również zmęczona ale naładowana pozytywnymi wibracjami jak ostatnio (z tej metalowej michy :))
Daję sobie 2 tyg na urządzenie swojego szyciowego kącika w sypialni oraz mały przegląd maszyny w Strimie i..... ruszam z szyciem :):):)
Będę pić, szyć i żyć :D
Bardzo dziękuję Załodze Strimy za olbrzymie chęci i zaangażowanie, a Uczestnikom Zlotu za wspaniałą atmosferę, dzielenie się wiedzą oraz wielachne poczucie humoru :rotfl:
Wszyscy jesteście THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:buzki::kwiatek::buzki::kwiatek::buzki::kwiatek:
Ja dotarłam do domu o 22:30. W autokarze nie mogłam usnąć, bo cały czas myślałam o tym co robiliśmy i o tym co bym chciała i jak uszyć :)
Ja z mojej strony szczególnie chciałam podziękować Arturowi i Kasi za pomoc, cenne wskazówki i cierpliwość :buziak:
Bardzo wszystkim dziękuję za to czadowe spotkanie i za to, że nikt nie dał mi odczuć że jestem tępa :dokuczacz:
Cieszę się, że poznałam Was i ekipę ze Strimy i mam nadzieję, że spotkamy się następnym razem, jeśli tylko spełnię warunki regulaminu :rotfl:
Stara Gwardia
Kolejny raz bylo na bogato:) tak mam nadzieje bedziemy trzymac:)))
Super bylo Was zobaczyc, pogadac, posmiac sie.
Wielkie podziekownia dla Strimy za goscine i podielenie sie wiedza!
Super ze sie wszyscy dogadali i ciagle sie smiali.
Do zobaczenia niedlugo! Co na wiosne sie widzimy?:)))))

Zdjecia sa super! Dziekuje fotografowi za prace, cierpliwosc i koncepcje:)))
Stara Gwardia
A właśnie zdjęcia! To ja wrzucę kilka swoich amatorskich :)
Reszta ocenzurowana :D

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Świeżynek
A może któras opisze dokładniej co robiłyscie????? na fotkach widac że szyjecie ale co?????????
i czy ktos to prowadził?
Stara Gwardia
Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Czeremsze, w imieniu moim i szwagierki mej, Agnieszki :) za czas poświęcony dwóm blondynkom :D

Strimie Atelier serdecznie dziękujemy za możliwość szycia na maszynach, na których normalnie nie mamy możliwości szyć, bo mamy swoje wysłużone Łuczniki :) oraz za cierpliwość :)

A pozostałym uczestnikom forum, za miłe rozmowy i w ogóle... za wszystko :)

I nadal jestem w szoku po tym, jak usłyszałam, jaki dźwięk wydaje ta miska :P
Stara Gwardia
Ja wreszcie wyspana :D wiec załączam również moje podziękowania za wspólna bardzo przyjemna zabawę ,naukę i umocnienie ducha pozytywnego myślenia. Buziaki:buziak: dla wszystkich :papa2:

Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie.

50 stron: « < 40 41 42 43 44 45 46 > »

Wątek jest zablokowany.