50 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Stały Bywalec
|
|
Melduję, że do domu dojechałyśmy ![]() Jeszcze raz dzięki za zlot! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Moda w praktyce - senczyna.com |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej
Zlot był fantastyczny, poznałam wspaniałych ludzi, bardzo pomocnych i cierpliwych ![]() Dziękuję kochani za pomoc w moich nieustających pytaniach. Dziękuję Strimie i jej pracownikom za wspaniałą organizację, czas nam poświęcony i materiały i ...Co złego to nie my ![]() ![]() Jak wróciłam do domu wszyscy z domowników oglądali torbę i nie mogli się nadziwić, mam uszyć taką samą mamie ![]() Muszę teraz dużo szyć, aby nie zapomnieć czego się nauczyłam i uczyć nowych rzeczy Jeszcze raz dziękuję za wspaniałe chwile ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oficjalne forumowe zdjęcia, na którym są wszyscy ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja szybko napisalam relację ![]() stefcia.pl Jeszcze raz dzieki za mile spedzony czas. Dawno sie tak nie usmialam ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
również dziękuję bardzo za fantastyczne ostatnie dni ![]() ![]() mąż po obejrzeniu zdjęć nie powiedział że więcej nigdzie nie pojadę więc jeśli nie macie mnie dość to się piszę na kolejne szyciowo-naukowe spotkanie ![]() ja do domu dotarłam o 1.35 ... tylko na chwilkę do Manufaktury zajrzałam i raz się (przez GPS) w lesie zgubiłam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
moje ulubione zdjęcie zlotowe ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-01 19:46:33 przez wikuniakwl02 --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dobre porownanie ![]() tylko brakuje calego zgromadzenia, a Anusia to torbe schowala chyba za siebie - nie ładnie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szklanki nie ma- znaczy Anki-Szklanki.
Wikunia- ładnie to napisałaś...i znowu powraca przy okazji tych kropel apel...zakłądamy spółkę! Chcem następny zlot..oj tęskni się tęskni już... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Racja - Anka-Szklana się kształci ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to co następny weekend? ________________________________________________________
|
50 stron: « < 41 42 43 44 45 46 47 > »
Wątek jest zablokowany.