50 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 >
Administrator
![]() |
|
Tak samo mówiła moja koleżanka od której tez mam przepis. Piekę go dokładnie tak samo jak ona i jej zawsze wychodzi, jest wilgotny i pyszny a mój... szkoda gadać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
SUS a moze nie masz ręki do ciast? zamiast do ciast masz do pewnie do gotowania ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Bo ja wiem - inne ciacha i muffinki mi wychodzą. Chyba nie mam ręki do murzynka... Co ciekawe murzynek z parowaru mi wychodzi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciasto z parowaru???!!!!! Hej nie słyuszałam o tym a w parowarze sporo pichcę. Teraz ty Sus podziel się jak to robisz ![]() ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ooo to ciekawe, chętnie poczytam jak to jest z ciastami z parowaru
p.s. choróbsko mnie wzieło buuuu ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najlepszy w tej torbie to kot ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
A jak trudno było go uszyć ![]() ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny podam Wam potem przepis na ciacho z parowaru. To taki oszukany murzynek ale jak na szybkie cisto to może być ![]() Dziewczyny przepis pochodzi z tej strony -> KLIK Jak konsystencja będzie za gęsty to nie urośnie i będzie zakal. Jak będzie lekko płynna to wyjdzie ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-09 13:02:32 przez Susanna --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja również dołączam się do życzeń dla Artka (wychodzę z założenia że lepiej późno niż wcale - ale nie miałam czasu na nic, i nie bywałam na necie w ogóle) -Kasia uwzględniła już chyba wszystko czego można życzyć, ja chyba jeszcze grzecznych kotów mogłabym życzyc ale Artur o ile mi wiadomo, chyba nie ma kotów...Weź jakieś, jak lubisz zwierzęta, grzeczne koty to frajda.
![]() Fajnie, że opublikowaliście/łyście przepisy na ciasta, mi jeszcze żadne ciasto nie wyszło i może te sprawdzone przepisy okażą się bing... Będę lookać na zlot nr. Tre i zobaczymy -miejmy nadzieję, że tym razem lepiej się uda harmonogram życiowy dostosować ![]() Piękne zdjęcie -jeżeli będę miała czasu więcej to zgooglam w końcu te moje zlotowe z googli i opubblikuję na blogu, bo na razie, razem z korepetycjami z konstrukcji krawieckiej ![]() Pozdrowienia dla 'starych' i 'nowych' zlotowiczów i forumowiczów- mam nadzieję, ze w następnym roku się zobaczymy Misia --- Ostatnio edytowane 2012-11-06 07:52:11 przez Koma --- ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Niespodzianka
![]() |
|
ooo wątek kulinarny ![]() ![]() ...i ja dotarłem do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZiękuję Wszystkim za pamięć i życzenia ![]() ________________________________________________________
Artur
|
50 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 >
Wątek jest zablokowany.