Administrator
![]() |
|
Mi też ta pierwsza bardzo się podoba. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
190 to chyba ciut za mało będzie bo ja mam 168 cm + 8/9 cm obcas. Sukienka jest w spadku po siostrze, brała ślub 3 lata temu i czekała na mnie. Siostra jest ...była, bo teraz 9 miesiąc ciąży...była taki sam rozmiar i wzrost jak ja ...więc nie przerabiam jej bo idealnie pasuje...stan idealny tylko ciut na dole zawinięcie na długości 2 cm zmierzwione jest ale nie zaciągniete. Sukienka ekri. buty cieliste mam już żebym mogła sobie latać po slubie i weselu też, dlatego wykończenie bukietu będzie w takim kolorze jak buty. Do tego tylko zywe kwiaty we włosy i coś tam, czego jeszcze nie znalazłam w uszy i na szyję, bardzo delikatne z perełek ekri albo cielistych...to juz narzeczony szuka...
Z tym niesieniem welonu to przejdzie u księdza ale mam 3 dziewczynki i jeszcze jedna miała sypać kwiatki a trezcia nieśc obrączki ale ....jesteśmy przed rozmową z księdzem bo tak to nas kanclerz umawiał. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Monik zobacz, oglądam dziś zdjięcia kolegi fotografa a tu bach - pierwsze fotki młodej pary i Panna Młoda w TEJ sukience -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tylko moja bez rękawków jest i na szyję się zapina, ta z rękawkami śliczna też:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ojej, faktycznie, tylko mam wraznie, jakby tkanina byla mniej zwiewna, niz ta na modelce. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
tez mam takie wrażenie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przyjrzalam sie jeszcze raz - dokladnie - i jednej i drugiej i ta sukienka z linku, ktory Sus podalas, chyba nie jest orginalna. MA zupelnie inny pas i ozdoby na ramionach. Wiec i tkanina tez moze byc inna. Pewnie szyta. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie przyglądałam się ale bardzo możliwe że tak ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.