21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję.Jeszcze kilka lat temu też tak miałam że jak mi coś nie wyszło to ciskałam niedokończoną rzecz w kąt i nie szyłam długi czas. Teraz się to zmieniło-szyję codziennie.Czekam aż wprowadzę się do nowo budowanego domu-mam tam już miejsce na pracownię swoją i wtedy planuję otworzyć zakład krawiecki ale muszę się postarać o dotację najpierw.Wtedy może i nowe maszyny mi się trafią mam nadzieję
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie fajne bojowki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki helen i wam wszystkim
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ciuszki! ![]() ...mi przez te moje spodnice brakuje czasu na takie szycie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A ja Replay chciałabym mieć klientelę na takie spódnice bo aż mnie ręce swędzą żeby takie szyć
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Czarocho proszę zmień tytuł wątku bo jest nieadekwatny do Twoich umiejętności :> To napewno nie są wypociny tylko piękne uszytki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziś uszyłam na szybko na jutro dziecku do szkoły legginsy.Wreszcie przyszły elastyczne nici z allegro i trzeba było wypróbować-jest ok ,legginsy przeżyły nawet szpagat
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ale fajna dzianina, ten wzór jest bardzo interesujący ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fantazja leginsy! Fantazja po prostu!
Tak z ciekawości zapytam: szyłaś elastycznymi nićmi TEXAR czy innymi? Na maszynie czy owerlocku? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tak texar i na stebnówce i na overlocku.W stebnówce górne i dolne nici elastyczne-jakoś maszyna to zniosła... Poszła Pchła do szkoły w nowych legginsach-zobaczymy jak wróci-jakie wrażenia
![]() |
21 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.