21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki za info!
Ania chyba w dziale "problematycznie" pisała, że nici elastyczne w zasadzie tylko na owerlock bo w "normalnej" maszynie im sie nie podoba, skoro jednak można dać radę to super! Świetne pomysły masz. A wykonanie też! Podziwiam. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie wiem jak na zwykłej domowej maszynie bo ja mam jakiegoś pfaffa stebnówkę przemysłową "przedwojenną" i jakoś to poszło.Jutro mam nadzieję powstawiać więcej zdjęć
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Moja nowa miłość-jeans+koronka bawełniana.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A tu z bliska.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Obłędnie wyglądasz w tej sukience........
A portaski... no cóż do schrupania ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Świetne połączenie i wykonanie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Taaa wszystko fajnie tylko nie pomyślałam a przecież może mi ta biała koronka w praniu zafarbować od granatowego dżinsu
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zainwestuj parę złociszy w chusteczki pochłaniające kolory w praniu. Wrzucasz toto do pralki wraz z praniem i ma toto "wyłapywać" kolory, które farbują. Nigdy nie używałam ale jestem ciekawa czy faktycznie działają ![]() Szkoda byłoby takiej ładnej koronki. Śliczna sukieneczka i spodenki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
o kurcze dzięki susanna z nieba mi spadłaś z tymi chusteczkami!!! Na pewno wypróbuję.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajny pomysł!
|
21 stron: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.