39 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stały Bywalec
|
|
uszytki przeepiękne , sukienka z golfem cudna
|
|
Administrator
|
|
Yola Twoje prace dają mi nadzieję, że można także synowi (a nie tylko córce) uszyć fajne ciuchy jestem pozytywnie zaskoczona i podbudowana. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Szyłam sukienki do spania, tak mi się fajnie szyło,że wyszły 3. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A zdjęcia teraz ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Noooo teraz
Niemal taśma produkcyjna. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jak widać papawerowy wykrój jest wielofunkcyjny.
Koszulki to było jedno popołudnie. Kolejne spędzam nad płaszczem. Jeszcze podszewka i szlufki i guziki i już. co zdjęcie to inny kolor "A tu zima akurat chwycił mróz i śnieg już spadł". ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Jaka cudna dziurka!
Zaopatrzenie w bluzki zrobione, jak widać W ogóle - patrząc na to, co z pogodą się wyprawia - wystarczy szyć tylko letnie i zimowe rzeczy. Wiosenne i jesienne są zupełnie niepotrzebne Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Administrator
|
|
No fakt - produkcja masowa, tudzież taśmowa Ale śliczmne te koszulki i praktyczne. Poza tym płaszczyk ma obłędny kolor! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Kochaniutka wysuwasz się na prowadzenie!!!Ile tego naszyłaś!!!Ślicznie i superanckie kolorki!!!A dzianinki gdzie Jolcia kupiła?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Aniu, taka dziurka to pierwszy raz w życiu mi wyszła, może dlatego,ze nie skorzystałam z opcji "dziurki", tylko zygzak i heja
Trinny, dzianiny w sklepie stacjonarnym. Taka hala, gdzie obsługa nie zna się na nazwach i składzie, ale przeznaczenie tkanin mają obcykane Przez tą pogodę nie wiem , które święta przygotowywać Małż mówi, by poczekać, za dwa tygodnie Prawosławni mają święta, będzie pogoda i się podłączymy ________________________________________________________
|
39 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.