Stara Gwardia
|
|
Witajcie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wow, jestem pod wrażeniem, piękne ciuszki, brawo ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Łohoo mogłabym być Twoją siostra - swoimi uszytkami w 100% trafiasz w mój gust ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękiuję za słowa uznania. Korzystam z wykrojów Burdy i gdyby nie "szara rzeczywistość" to szyłabym bez przerwy. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka w groszki prześliczna! Uwielbiam takie fasony ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka w groszki to drugi model z tego samego wykroju. Pierwszy był czarny w wersji sylwestrowej. A teraz przymierzam się do wersji " na wesele". ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
WOW!!!
![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Świeżynku Yolu płaskie te uszytki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no nie znowu grochy!!!
musze sie wybrać na sklepy i upolować jakiś mat w grochy dla siebie , bo mi zwyczajnie zazdrośc ![]() ![]() a uszytki ładne, bardzo staranne, a następnym razem prosimy na ludziu, to nie będą takie płaskie no i Art będzie zadowolony ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko bardzo ładne
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.