Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Aaale cudne okrycia!
A ja zabieram się właśnie do szycia płaszczyka - i też będzie miał taki pasek, jak twoja kurtka! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Spodnie duże i małe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zdecydowanie polecam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne, praktyczne rzeczy do chodzenia na co dzień. Jeżeli Twoje dzieła pokazałaś w kolejności ich powstawania, to widać ewolucję i szybkie przejśćie do rzeczy trudniejszych, takich jak płaszcze czy spodnie.
Moi faworyci to wzorzysta, ciemna tunika z pierwszego postu oraz męskie spodnie. A przy okazji, to skąd wzięłaś wykrój na męskie spodnie? |
|
Administrator
![]() |
|
Yolka jest PIĘKNIE!! Po prostu pięknie i gustownie ![]() Płaszczykiem w kratę jestem zachwycona - wygląda perfekcyjnie! Spodnie dla męża (jak mniemam) idealne! I ciuszki dla synka świetne! Widać, jaki zadowolony ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki. Kolejność mniej więcej zachowana. Wykrój na spodnie dla długiego i cienkiego faceta mam z ktorejś Burdy z dawnych lat. Muszę sprawdzić. Modeluję w miarę potrzeby i wychodzą albo rurki,albo bojówki. Pamiętam jak przy pierwszych mój mąż mówił,że będa za wąskie... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie bomba!!! Podziwiam!! Ja zaczęłam szyć spodnie dla siebie jakieś pół roku temu, jak nie więcej, i nie mogę do tej pory skończyć... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetne ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wow!!!Świetnie Yola!!!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajni faceci w fajnych porciętach. Świetnie szyjesz i masz rację najlepiej szyje się dla pociech. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.