| Stara Gwardia
  |  | 
| zdecydowanie atrakcyjne   Najbardziej podoba mi się ta w groszki  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| sukienka w groszki to mój zdecydowany faworyt!!! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dzięki. A teraz by nie było tak płasko.....   ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fiu fiu, śliczne tuniczki i efektowna modelka   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Bardzo ładne uszytki   Gdy byłam młodsza również dużo szyłam ale wtedy w sklepach nie było wyboru ,a tkaniny były tanie. Gdy tak patrzę na Wasze piękne rzeczy ponownie chce mi się szyć ale póki co materiały w szafie nabierają mocy urzędowej  | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Świetne tuniki!!! | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bardzo ładne   | |
| Administrator
  |  | 
| Ta w kwiaty - cudna! Jak z lat 70-tych, bardzo mi się podoba   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Pracowite weekendy mam ostatnio. I nawet lekki modeling mi wyszedł.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| I jak kiedyś wspominałam : najlepiej szyje się dla naszych pociech  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook