Stara Gwardia
![]() |
|
zdecydowanie atrakcyjne ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka w groszki to mój zdecydowany faworyt!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki. A teraz by nie było tak płasko..... ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fiu fiu, śliczne tuniczki i efektowna modelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo ładne uszytki
![]() Gdy byłam młodsza również dużo szyłam ale wtedy w sklepach nie było wyboru ,a tkaniny były tanie. Gdy tak patrzę na Wasze piękne rzeczy ponownie chce mi się szyć ale póki co materiały w szafie nabierają mocy urzędowej ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetne tuniki!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładne
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ta w kwiaty - cudna! Jak z lat 70-tych, bardzo mi się podoba ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Pracowite weekendy mam ostatnio. I nawet lekki modeling mi wyszedł. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I jak kiedyś wspominałam : najlepiej szyje się dla naszych pociech ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.