39 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetny kostium!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajnie wykombinowalas ten stroj ekoludka! Super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Prezenty prezenty.... swieżutkie jeszcze nie spakowane... Na zdjęciu nr 3 nie widać zbytnio,jak fajnie błyszczy się tkanina, co uwidoczniłam na zdjęciu nr 4. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Prezenciki świetne sama chciałabym takie dostać a w szczególności błyszczącą bluzkę i oczywiście spódnicę. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Oo jakie piękne! Z pewnością obdarowani będą zachwyceni ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie ma to jak wlasnorecznie wykonane prezenty, swietny pomysl! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ekoludek mnie zauroczył ![]() ![]() ________________________________________________________
http://czasemtrzeba.com.pl/
"Błogosławieni, którzy potrafią śmiać się sami z siebie, albowiem będą mieć ubaw do końca ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajne prezenty ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję ![]() Dodam że spodnica jest dobra na czczo jak i do syta, materiał się dobrze rozciaga ![]() ________________________________________________________
|
39 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.