39 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ślicznie Ci w zielonym!!!Sukienkę chyba szyłam z tego samego wykroju i przyznam Ci rację jest mega wygodna,zakrywa to i tamto,podkreśla to i owo.....Fajne spodenki i bluzeczka!
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo ładnie Ci wyszła ta sukienka, podobają mi się również spodenki, lubię taki fason i kolor uniwersalny. Ale muszę również przyznać, że śliczne masz te sandałki..!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Kolor bluzki rewelacyjny, wyglądasz świetnie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dzięki Dzięki dzięki. Zielony podobno uspokaja, a spokój dla mnie to jak mityczna Arkadia.
Pozdrawiam słonecznie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Chciałam się pochwalić : oto moja pierwsza koszula męska.
Poprułam jedną starą ulubioną i od niej wykroiłam nową. Jako, że nie wiedziałam jak mi wyjdzie, to i materiał nie najlepszy. Ale daję sobie 4,5. Najbardziej jestem zadowolona z ukrycia szwów wewnątrz. Mąż zadowolony bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję ![]() Mam pytanie do Fachowców na naszym forum : jaką fizelinę (?) do kołnierzyka koszuli ? ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Super koszula! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
CUDO!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Piękna!! I wspaniale odszyta ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
39 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.