39 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Próbowałam skomentować na blogu, ale nie wiem, jak mi wyszło - sukienka (tradycyjnie) piękna, Ty w niej również ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna sukienka!
Baaardzo podobają mi się takie sukienki - w kwiatki albo np. w wisienki (któraś z dziewczyn pokazywała) - są bardzo kobiece. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Joluś zachwycona jestem piękna sukienusia!
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję ![]() ![]() Materiał, jak zwykle, kupiłam w moim ulubionym sklepie stacjonarnym w Tarnowie. Teraz prezentuję zestaw prawie sportowy ![]() Wszystko zależy od tego, co dla kogo jest "sportem" ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-30 21:53:14 przez Yola --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo wygodne spodnie krótkie. I bluzka, od której nic się nie odkleja. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo podobają mi się zarówno spodenki jak i bluza...widać staranność odszycia. Pomysł na pomarańczowe wstawki był Twój? bo wygląda to genianie...pewnie wykonanie spędzało sen z powiek:P Czy krój powyższych uszytków jest gdzieś ogólnodostępny?
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O to nasza Jolka w takich krótkich majteczkach wyskoczyła?Pięknie Jolka pięknie!Bluzka nadal mi się podoba!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Z krótkich spodni przechodzę na ubrania bardziej na czasie : kurtki z sofshellu x 2
![]() |
|
No no, szalejecie, Towarzyszko! ![]() Opowiedz, jak Ci się szyło ten Softshell? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
39 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.