14 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
|
|
Mam głowę pełną pomysłów ale nie mam czasu na to, aby uszyć coś większego ![]() ![]() pozdrawiam, Beata ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale śliczny motyw na tkaninie ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus, a co ty ostatnio z tą starością, czytam zaległe wpisy i już wcześniej gdzieś pisałas ze ze wzglądu na twój wiek ..... o co chodzi? młoda babka jesteś , na lata to bym się z chęcią zamienila z Tobą ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
ITA nie chcę marudzić ale ostatnio coś w kiepskiej formie jestem. Nic mi nie wychodzi, nie dalej jak wczoraj schrzaniłam spodnie i jestem na siebie wściekła. Zaczynam sto rzeczy i niczego nie kończę. Ehhh... A w sprawie wieku to co roku w urodziny mam deprechę i beczę jak bóbr ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sama tez uszylam dzisiaj worek "na kapcie", bo mi cora rusza niedlugo do przedszkola ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to ja w tym roku razem z Toba pochlipie 28.12, w koncu ja skoncze kolejna dekade... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziewczyny cieszę się, że moje szyjątka się Wam spodobały. Muszę się przyznać, że ja też czasami mam gorsze dni a wtedy wracam wspomnieniami do tego co było. Obecnie moje życie biegnie tak szybko, że nawet nie zastanawiam się nad upływem lat. A jeśli chodzi o ubiór to jest tzw. wiek duszy i pewnie to jak się ubieramy zależy też od naszego stanu duchowego. Myślę, że każda z nas ma różne etapy w życiu a to też przekłada się na to co na siebie wkładamy. ![]() Beata ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie mogłam odnaleźć swojego wątku, tak długo mnie tutaj nie było. A to z uwagi na remont domu, który odciął mnie od internetu. Przez ten czas również nic praktycznie nie szyłam. Na forum mam wiele do nadrobienia więc zabieram się za lekturę. A poniżej chciałam Wam pokazać firankę i lambrekin do okna w kuchni, które uszyłam na szybko.
pozdrawiam, ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajne fajne ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Na bogato ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
14 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.