Stara Gwardia
![]() |
|
Super ramionka na tej szare, żółta prosta ale elegancka i ma coś w sobie, a serce podbiła spódnica z podwyższonym stanem w kwiaty- majstersztyk elegancji i trochę ekstrawagancji. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Spódnica mnie powaliła jest śliczna
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
A mnie spódnica zmiotła z krzesła i nie mogłam się pozbierać! Przecudowna !
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Boska ta spódniczka, chciała bym taką mieć!!! Zazdroszczę! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja widziałam sesję na blogu - no cudo po prostu! i sesja i spódnica i modelka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kobieto jak ty szyjesz! Normalnie fantastyczne rzeczy, masz świetne pomysły! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję, dokładność to moje zboczenie zawodowe w obu zawodach.
Chcę wam pokazać, pochwalić się, na jakim zlocie szyciowo/blogerowym byłam ostatnio. Było fantastycznie, świetne kobiety, utalentowane, słowem doborowe towarzystwo. Ja bawiłam się świetnie. Jak jesteście ciekawi to więcej zdjęć na blogu --- Ostatnio edytowane 2012-11-13 14:31:11 przez http://zapalov.blogspot.com/ --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zazdroszczę spotkania w tak doborowym towarzystwie ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Widziałam zdjęcia na blogu Loli - świetna to było spotkanie, bardzo twórcze i owocne ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Mój ostatni projekt, co wy na to? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.