| Stara Gwardia
  |  | 
| Super ramionka na tej szare, żółta prosta ale elegancka i ma coś w sobie, a serce podbiła spódnica z podwyższonym stanem w kwiaty- majstersztyk elegancji i trochę ekstrawagancji.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Spódnica mnie powaliła jest śliczna   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| A mnie spódnica zmiotła z krzesła i nie mogłam się pozbierać! Przecudowna ! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Boska ta spódniczka, chciała bym taką mieć!!! Zazdroszczę! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja widziałam sesję na blogu - no cudo po prostu! i sesja i spódnica i modelka   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kobieto jak ty szyjesz! Normalnie fantastyczne rzeczy, masz świetne pomysły! ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 Dziękuję, dokładność to moje zboczenie zawodowe w obu zawodach.
 Chcę wam pokazać, pochwalić się, na jakim zlocie szyciowo/blogerowym byłam ostatnio. Było fantastycznie, świetne kobiety, utalentowane, słowem doborowe towarzystwo. Ja bawiłam się świetnie. Jak jesteście ciekawi to więcej zdjęć na blogu --- Ostatnio edytowane 2012-11-13 14:31:11 przez http://zapalov.blogspot.com/ --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zazdroszczę spotkania w tak doborowym towarzystwie ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Widziałam zdjęcia na blogu Loli - świetna to było spotkanie, bardzo twórcze i owocne    ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Mój ostatni projekt, co wy na to? ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook