Świeżynek
![]() |
|
Witam, czy ktoś wie jak się robi dziury w ubraniach takie z metalową obwódką? Chodzi mi o coś takiego jak na tym zdjęciu http://thmb.inkfrog.com/thumbn/jkh1676/3-15en.jpg=600 .Zapewne potrzeba jakiegoś urządzenia tylko nie wiem jak się to nazywa. Mam dziurkacz do winiet ale to nie to samo, zresztą i tak nie wiem jak go obsugiwać. Proszę niech ktoś mi pomoże
|
|
Administrator
![]() |
|
Taki dziurkacz wraz z kółeczkami kupisz w pasmanterii ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
W Lidlu i chyba w Biedronce niedawno mieli promocję na zestawy kaletnicze, tylko niestety dziurkacz jest tępy i czasem nie pomaga, ale wzbudza agresję u użytkownika...
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Tak Xanti ma rację w Lidlu można było tam spotkać jakiś miesiąc temu, a w Biedronce powinno jeszcze gdzieś zalegac.
Są to przyrządy właściwie jednorazowe,ale za psie pieniądze. Wykrawacz nie nadaje sie do cienkich tkanin,bo jest tępy-za to do skóry i grubszych jak najbardziej.Gdy skończą się kółka,można dokupić w pasmanterii. Pozdrawiam ________________________________________________________
Artur
|
|
Świeżynek
![]() |
|
W Lidlu taki zestaw kaletniczy będzie dostępny znów od jutra (19.08) w cenie 14,99 zł. Taki posiadam od 2 lat i na chwilę obecną zdaje egzamin.
|
|
Administrator
![]() |
|
Eee to ja mam coś zupełnie innego... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam dokładnie taki sam zestaw kaletniczy z Lidla, ale nie sprawuje się za dobrze. Kółka nie chcą się dobrze zacieśnić i wyłazi tkanina. Byłem dzisiaj w pasmanteriach ale nigdzie nie mieli takiego dziurkacza. Susanna czy mogłabyś pokazać zdjęcia tego co ty masz? I za ile go kupiłaś?
|
|
Administrator
![]() |
|
Jasne, po południu zrobię zdjęcie jak tylko ten przyrząd znajdę... Kupiłam to będąc jeszcze w szkole średniej, jakieś 8 lat temu - ceny nie pamiętam ale nie było to drogie ![]() --- Ostatnio edytowane 2010-08-20 09:24:11 przez Susanna --- ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Właśnie też potrzebuję czegoś takiego do robienia dziurek oraz do nakładania oczek.. ktoś pomoże?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja swój kupiłam w Polimexie. Kosztował ok. 30 zł, ale nie ma w zestawie urządzenia do nabijania oczek. Jest sam dziurkacz. Sprawuje się całkiem fajnie. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.