| Administrator
  |  | 
| Niektórzy to po prostu siadają do maszyny, szyja i od razu wychodzi coś ślicznego :> Życie jest okrutne    Bardzo, bardzo udane te Twoje pierwsze próby!! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Aż trudno uwierzyć że to twoje pierwsze uszyte torebki   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Pierwsze pierwszuteńkie! Korzystałam z tutoriali w internecie, a w niektórych sprawach sugerowałam się tym, jak uszyte są torebki, które mam w domu   ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
 www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| brawo brawo brawo!
 ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Śliczna torebka ,a organizer genialny!!  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo fajne uszytki. Organizer mi się podoba, myślałem o takim dla mamy, która szydełkuje... Chyba czas się wziąć za szycie gwiazdkowych prezentów   hihi... ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| sliczniusia torebka! a organizer w bardzo przyjemnych dla oka kolorkach   ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Po długim czasie szycia sów i tylko sów, nadeszła pora na kolejną torebkę, tym razem z powierzonych materiałów...
 ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
 www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Zajefajne szyjesz torby i jak super wykończone      ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Torby to bardzo wdzięczny temat do szycia. Można sporo potrenować (np. wszywanie zamków, wypustek) i puścić wodzę fantazji! Brawo! Bardzo fajna torba   ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook