Administrator
![]() |
|
Niektórzy to po prostu siadają do maszyny, szyja i od razu wychodzi coś ślicznego :> Życie jest okrutne ![]() Bardzo, bardzo udane te Twoje pierwsze próby!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Aż trudno uwierzyć że to twoje pierwsze uszyte torebki
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Pierwsze pierwszuteńkie! Korzystałam z tutoriali w internecie, a w niektórych sprawach sugerowałam się tym, jak uszyte są torebki, które mam w domu ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
brawo brawo brawo!
![]() |
|
Śliczna torebka ,a organizer genialny!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne uszytki. Organizer mi się podoba, myślałem o takim dla mamy, która szydełkuje... Chyba czas się wziąć za szycie gwiazdkowych prezentów ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczniusia torebka! a organizer w bardzo przyjemnych dla oka kolorkach ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Po długim czasie szycia sów i tylko sów, nadeszła pora na kolejną torebkę, tym razem z powierzonych materiałów...
Stara Gwardia
![]() |
|
Zajefajne szyjesz torby i jak super wykończone ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torby to bardzo wdzięczny temat do szycia. Można sporo potrenować (np. wszywanie zamków, wypustek) i puścić wodzę fantazji! Brawo! Bardzo fajna torba ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.