Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Poza moimi szytymi ręcznie sowami i kilkoma lalkami, do uszycia których używałam już maszyny, nigdy nic w życiu nie uszyłam... Do dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() W środku ma małą kieszonkę, z myślą o telefonie ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-08-26 00:11:36 przez owl --- I nie bądźcie, proszę, zbyt surowe ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-08-26 00:12:10 przez owl --- ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
jak na 1 torbe rewelacja i to z zamkiem ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
ładnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No proszę! Udane początki!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Nić jest ciemna. Jest czarna. Tylko lampa ją prawdopodobnie uwydatniła, ze względu na to, że nić jest błyszcząca lekko. ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ślicznie zaczynasz, bardzo ładne wykończenie ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No jak na pierwsze próby, to naprawdę świetnie Ci poszło!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękne są
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
BRAWO
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Uszyłam sobie kolejną torebkę ![]() No i uszyłam sobie organizer na moje szydełka. Uzbierało się tych szydełek w najróżniejszych rozmiarach i choć tak naprawdę korzystam może z czterech, to uznałam, że warto trzymać je wszystkie razem ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.