| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Poza moimi szytymi ręcznie sowami i kilkoma lalkami, do uszycia których używałam już maszyny, nigdy nic w życiu nie uszyłam... Do dzisiaj   Popełniłam dzisiaj torebkę i kosmetyczkę. Wyjeżdżam niedługo na wczasy i bardzo potrzebowałam torby typu worek i kosmetyczki, która przyda się podczas podróży pociągiem       W środku ma małą kieszonkę, z myślą o telefonie     --- Ostatnio edytowane 2012-08-26 00:11:36 przez owl --- I nie bądźcie, proszę, zbyt surowe  ciągle się uczę jeszcze! --- Ostatnio edytowane 2012-08-26 00:12:10 przez owl --- ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
 www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| jak na 1 torbe rewelacja i to z zamkiem    ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| ładnie   ) tylko ja bym dała do torby zamiast jasnej nitki, ciemną, żeby nie było jej widać ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| No proszę! Udane początki!
 Ania ________________________________________________________ Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
 http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 Nić jest ciemna. Jest czarna. Tylko lampa ją prawdopodobnie uwydatniła, ze względu na to, że nić jest błyszcząca lekko. ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
 www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| ślicznie zaczynasz, bardzo ładne wykończenie ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| No jak na pierwsze próby, to naprawdę świetnie Ci poszło! | |
| Świeżynek
  |  | 
| Piękne są   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| BRAWO    | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Uszyłam sobie kolejną torebkę   Poprzednią 'zakosiła' mi kuzynka, bo stwierdziła, że tylko do niej może zmieścić swoje opasłe książki... No i uszyłam sobie organizer na moje szydełka. Uzbierało się tych szydełek w najróżniejszych rozmiarach i choć tak naprawdę korzystam może z czterech, to uznałam, że warto trzymać je wszystkie razem  ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
 www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook