| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Wszystko da się uszyć, co jest w internecie, kiedy posiada się podstawową wiedzę na temat idei szycia    Ciuchów nadal nie umiem... nie umiem się nawet wymierzyć odpowiednio, żeby to pasowało  ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
 www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| bardzo mi sie ta torba podoba   ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
|    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| bardzo ładna torebka   ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Trochę mnie tu nie było, co nie oznacza, że nie czytywałam forum   Uszyłam ostatnimi czasy też sporo (zachęcam do oglądania na www.zuchdziewczyna.pl  ). A dziś pochwalę się (wydaje mi się, że mogę się pochwalić, chyba nie jest najgorzej) plecaczkiem dla... półtorarocznej dziewczynki. Czego to ludzie nie wymyślą   ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
| Stara Gwardia
  |  | 
|  zajefajny plecaczek, moja słodzina też męczy że nie ma pleciaka  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| łaaaaa! Super! Jak mój synek będzie szedł do szkoły to zamawiam u Ciebie! ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 pleciak <3   wyobraziłam sobie jak to mówi  )))) Dziękuję Wam za miłe słowa  ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
| Administrator
  |  | 
| 
 Iiii jaaaa nie mogę - BOMBOWY! Jest prześliczny, dziewczynka będzie zachwycona! O rety aż sobie to zdjęcie zapiszę na dysku   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Śliczny! | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook