Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Wszystko da się uszyć, co jest w internecie, kiedy posiada się podstawową wiedzę na temat idei szycia ![]() Ciuchów nadal nie umiem... nie umiem się nawet wymierzyć odpowiednio, żeby to pasowało ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo mi sie ta torba podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładna torebka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Trochę mnie tu nie było, co nie oznacza, że nie czytywałam forum ![]() ![]() A dziś pochwalę się (wydaje mi się, że mogę się pochwalić, chyba nie jest najgorzej) plecaczkiem dla... półtorarocznej dziewczynki. Czego to ludzie nie wymyślą ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
łaaaaa! Super! Jak mój synek będzie szedł do szkoły to zamawiam u Ciebie! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
pleciak <3 ![]() ![]() Dziękuję Wam za miłe słowa ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
|
Administrator
![]() |
|
Iiii jaaaa nie mogę - BOMBOWY! Jest prześliczny, dziewczynka będzie zachwycona! O rety aż sobie to zdjęcie zapiszę na dysku ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczny!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.