23 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
|
|
To musiało boleć
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ałć... niech sie szybko goi! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
A ja tak siedzę, oglądam te wszystkie cuda, zachwycam się i oderwać się nie mogę od komputera,zamiast kłaść dziecko do spania. Igła w palcu - nie fajnie, niech się szybko goi!
pozdrawiam ________________________________________________________
http://czasemtrzeba.com.pl/
"Błogosławieni, którzy potrafią śmiać się sami z siebie, albowiem będą mieć ubaw do końca ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziekuje wszystkm za wpisy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ufff... Współczuję i niech się szybko goi, ten paluszek ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ masz palec!!!Pszeszyłaś maszyną????Ja nie mogę.....czesto po szyciu ręcznym mam dziury w fakirze jak to dzieciaki mówią,ale maszyną jeszcze nie pszeszyłam...a Ty musisz być mega szybka skoro tak zatańczyłaś!!!!Jak pracowałam w krojowni to przecięłam sobie lewą rękę maszynką do cięcia tkanin taką z nozem tarczowym......oj się działo bo ścięgna przecięłam,uczennice chodziły z wiaderkiem i sprzątały po mnie....
|
|
Administrator
![]() |
|
O matko aż mni się słabo zrobiłam gdy przeczytałam, ze igła została w środku... brrr... Szybkiego powrotu do zdrowia życzę... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oj goi sie goi
![]() ![]() Az gesia skorka mi wyszla ehehe ale jakos sobie poradzilam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
ajaj oj bolało znam to też z doświadczenia szczęście u mnie nie miałam szwów tylko utknęła przy kości wracaj do sprawności bo czekamy na Twoje dzieła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witam wszystkich serdecznie!!! 😃😃
Alez mnie tu dawno nie bylo ![]() O przeszytym palcu juz nie pamietam ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-02-24 18:05:36 przez anettina80 --- |
23 strony: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.