Stały Bywalec
![]() |
|
oto niektore z moich prac
![]() kiedy uczylam sie szycia... nigdy by mi nie przeszlo przez glowe ze tapicerka tez moze dac satysfakcje ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Boziu jaka piękna ta kanapa w kwiaty!!!! Tapicerka to niezłe wyzwanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
niezle wyzwanie tylio na poczatku
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-08 21:57:10 przez anettina80 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten komplet w kwiaty rewelacja
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dziekuje bardzo... mnie tez sie podoba taki styl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
niesamowite melebli a ich tapicerki to wprost cudo ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
dziekuje bardzo !!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A tak z ciekawości jak skończyłaś w tym "fachu"
![]() Bo ja bym w życiu nie pomyślała żeby tapicerką się zająć, nawet nie wiedziałabym od czego zacząć, a oglądając twoje dzieła stwierdzam, że to całkiem ciekawe zajęcie musi być ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
... nie jest ani trudniejsza ...ani lzejsza od szycia torebek eheh zwlaszcza tych bardziej skomplikowanych. tapicerka zajmuje sie od okolo 3 lat ... z zawodu jestem krawcowa ale szkole skonczylam 12 lat temu i przez ponad 9 lat z szyciem nie mialam zadnej stycznosci pomimo moich usilnych prob dostania sie do jakiegokolwiek zakladu krawieckiego
![]() ![]() ![]() ![]() poczatki nie sa latwe zwlaszcza z tapczanami ( a nie wspomne o tych skorzanych) ktore maja marszczenia i rozne ciecia....ale po pewnym czasie dochodzi sie do takiej wprawy ze nie potrzeba zadnych szablomow. wystarczy rzucic okiem na sztuke i tniesz ![]() kwestia wyobrazenia sobie bryly ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to fajnie
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.