23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne sukienki, bardzo ładnie uszyte
![]() Wracając jeszcze do szycia na akord - to mam koleżankę, która przez 2 miesiące tak pracowała i powiem Ci, że tam straszną "chałę" tam odwalają ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No to jest prawda... Duzo wolniej posuwa sie do przodu praca, jak sie szyje tradycyjnym sposobem ... Ale powiem ci ze tradycja zanika ... Wiec trzeba ja kultywowac... Ciuchy przemyslowe nie maja tej samej wartosci co recznie zrobione... No i nie wspominam juz o wykonczeniach... Co chwile puszczaja szwy
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-10 09:35:16 przez anettina80 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Obicia są wspaniałe - aż zachciało mi się wymienić tkanina na siedziskach w kuchennych krzesłach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziekuje bardzo
![]() To fajne ze tyle nas tu jest i dzielimy ta sama pasje ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Super prace ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aż mnie zatkało z zachwytu! ![]() To trzeba mieć dopiero zdolności, żeby takie cuda robić. Wszystkie meble są fantastyczne. Na pierwszej stronie jest też taka niesamowita sukienka! Genialne to wszystko co szyjesz. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki przepiękne ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super, super! Czyli - jak się opanuje szycie - można robić wszystko! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No oczywiscie
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-10 21:02:19 przez anettina80 --- --- Ostatnio edytowane 2012-09-11 01:26:09 przez anettina80 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie prace śliczne
![]() |
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.