23 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| nie zanudziłaś tylko nie nadążamy   piękne te pokrowce, masz zdolności  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 hahah masz poczucie humoru !!   | |
| Administrator
  |  | 
| Dziękuję za poduszki, szukam inspiracji na poszewki do gościnnego   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| cudna ta torebka z różą, mam fioła na pomarańcze ostatnio    pomysły na poduszki mi też się przydadzą  mam troszkę ładnych kawałków z których już nie wiedziałam co uszyć a za ładne żeby wyrzucić  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| PRACOWITA JESTEŚ!!!PODUCHY PIĘKNE! | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Wszystko piękne jestem pod wielkim wrażeniem talentu do szycia     | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 no znam to skads   ja tymi kawalkami jestem zakryta od stop do glow  tylko czasu na szycie poduszek nie ma ehehe a byloby co szyc   ponizej zamiescilam jeszcze poduszki o formach klasycznych ale materialy sa opracowane przeze mnie..... oj dluga byla praca  ...ale bylo warto!   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
|  ciag dalszy tapicerki   --- Ostatnio edytowane 2012-09-13 00:07:16 przez anettina80 --- | |
| Administrator
  |  | 
| Cokolwiek szyjesz ma cechy jakiegoś artyzmu. Cudowne tkaniny, przepiękne łączenia kolorów - yhh a ja chciałam uszyć zwykłe poduchy, będe musiała coś pokombinować. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| dech mi zaparło, słów zabrakło więc napiszę tylko CUDNE   pracy w nich widać całe mnustwo, gratuluje cierpliwości  ________________________________________________________ | 
23 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook