23 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
nie zanudziłaś tylko nie nadążamy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
hahah masz poczucie humoru !!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję za poduszki, szukam inspiracji na poszewki do gościnnego ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cudna ta torebka z różą, mam fioła na pomarańcze ostatnio ![]() pomysły na poduszki mi też się przydadzą ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
PRACOWITA JESTEŚ!!!PODUCHY PIĘKNE!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystko piękne jestem pod wielkim wrażeniem talentu do szycia
![]() ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
no znam to skads
![]() ![]() ![]() ponizej zamiescilam jeszcze poduszki o formach klasycznych ale materialy sa opracowane przeze mnie..... oj dluga byla praca ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ciag dalszy tapicerki
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-13 00:07:16 przez anettina80 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Cokolwiek szyjesz ma cechy jakiegoś artyzmu. Cudowne tkaniny, przepiękne łączenia kolorów - yhh a ja chciałam uszyć zwykłe poduchy, będe musiała coś pokombinować. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dech mi zaparło, słów zabrakło więc napiszę tylko CUDNE ![]() ![]() ________________________________________________________
|
23 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.