23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
| Stały Bywalec
  |  | 
| dziekuje bardzo    zamiescilam tu na nowo manekina , tym razem w calosci.. --- Ostatnio edytowane 2012-09-11 01:30:25 przez anettina80 --- --- Ostatnio edytowane 2012-09-11 01:53:00 przez anettina80 --- | |
| Administrator
  |  | 
| Szał! Podziwiam te obicia ale tak naprawdę cały czas gapię się manekina i sukienkę. Czysty artyzm, coś pięknego! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Dobrze oglądać takie cudne rzeczy widać ile serca i swojej duszy wkładasz w prace . ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| nie zaprzecze ze czasem tak jest   zwlaszcza jesli chodzi o szycie odziezy  | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| no to was zanudzilam    DD ale moze sie to komus przyda na czerpani jakichs pomyslow, wiec wystawiam po kolei  | |
| Administrator
  |  | 
| Fotelo-krzesła nr 2 z drugiej tury zdjęć w 100 % trafiają w mój gust. Piękne są   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Fajne, za chwilę pobiegnę na strych i znajdę jakieś stare krzesło i też postaram się popełnić takie cudo.W ten sposób można dać drugie życie starym meblom   Mam pytanie czy te pokrowce z krzeseł można zdejmować do prana? | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Gratulacje świetny dobór tkanin do kształtów krzeseł foteli i kanap o nudzie nie ma mowy pozdrawiam   ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 Wiekszosc foteli krzesel i kanap  sa do rozebrania i mozna je prac normalnie... Oczywiscie w zaleznosci od materialu   --- Ostatnio edytowane 2012-09-12 15:20:21 przez anettina80 --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jestem pod wrażeniem i brak mi słów! Ja krzywo szyję ubrania i do takiej perfekcji chyba nigdy nie dojdę   | 
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook