23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
dziekuje bardzo
![]() zamiescilam tu na nowo manekina , tym razem w calosci.. --- Ostatnio edytowane 2012-09-11 01:30:25 przez anettina80 --- --- Ostatnio edytowane 2012-09-11 01:53:00 przez anettina80 --- |
|
Administrator
![]() |
|
Szał! Podziwiam te obicia ale tak naprawdę cały czas gapię się manekina i sukienkę. Czysty artyzm, coś pięknego! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dobrze oglądać takie cudne rzeczy widać ile serca i swojej duszy wkładasz w prace . ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
nie zaprzecze ze czasem tak jest
![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
no to was zanudzilam
![]() ale moze sie to komus przyda na czerpani jakichs pomyslow, wiec wystawiam po kolei ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Fotelo-krzesła nr 2 z drugiej tury zdjęć w 100 % trafiają w mój gust. Piękne są ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Fajne, za chwilę pobiegnę na strych i znajdę jakieś stare krzesło i też postaram się popełnić takie cudo.W ten sposób można dać drugie życie starym meblom
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Gratulacje świetny dobór tkanin do kształtów krzeseł foteli i kanap o nudzie nie ma mowy pozdrawiam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wiekszosc foteli krzesel i kanap sa do rozebrania i mozna je prac normalnie... Oczywiscie w zaleznosci od materialu
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-09-12 15:20:21 przez anettina80 --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem i brak mi słów! Ja krzywo szyję ubrania i do takiej perfekcji chyba nigdy nie dojdę
![]() |
23 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.