23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem pod wrażeniem. Pięknie szyjesz. Ostatni komplet jest boski. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziekuje wam bardzo za mile slowa!!!
![]() ![]() ![]() !!!! ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-12-13 15:33:49 przez anettina80 --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Ale ładne pokrycie na krzesło
![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczny ten fioletowy komplecik, widać Twoją perfekcję szycia i kroju. Bardzo fajne "sukienki" na krzesła, zawsze zastanawiałem się nad takim szyciem, krzesła , obrusy , dekoracja stołów, bo tacy "klienci" są spokojni, nic nie mówią, a można naprawdę szyć ciekawe kompozycje.
A tak na marginesie, głowa do góry, Anettina !!! --- Ostatnio edytowane 2012-12-14 00:22:26 przez Wojtek --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nooo co do " klientow" ktorych masz na mysli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczescie zadko sie zdazaja marudy ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
A materiał "nie gryzie" ?
Pokrowiec piękny. I ta wypustka - miód na moje serce ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie mogłam się powstrzymać, śliczne to fioletowe coś,powinnam teraz uczciwie pracować, a nie oglądać takie cuda ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
anettina80 i znowu przypomniałam sobie o pokrowcach na kuchenne krzesła, twoje są bajeczne! ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie nie, nie gryzie
Ta welna zostala tak opracowana zeby material byl gladki w dotyku jest taka gladka jak ten jersey syntetyczny. Czyz to nie cudowne? ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No to co z tymi pokrowcami? Moze na swieta sobie sprawisz troche odmiany?
![]() |
23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.