Stara Gwardia
![]() |
|
Znalazłam kurs krawiectwa w Częstochowie:
http://www.inwestycjawkadry.info.pl/szkolenie-kurs_krawiecki,sz,329842.html i coś takiego w Świętochłowicach: http://www.inwestycjawkadry.info.pl/szkolenie-krawiectwo,sz,295843.html Może kogoś zainteresuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
skusiłabym się na taki jak w częstochowie ale niestety tylko weekendowy wchodziłby w grę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Niestety dla mnie w obydwu miejscach jest za daleko. ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
|
|
W Świętochłowicach ten kurs jest tylko dla osób z wykluczeniem społecznym.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ja też niestety skorzystać nie mogę ![]() Ten kurs w Świętochłowicach jest dla osób zagrożonych wykluczeniem a nie wykluczonych ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Czasem najpierw mówimy a potem myślimy. Jakby taki kurs był blisko mnie na pewno skorzystałabym chociaż nie czuję się nawet zagrożona wykluczeniem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jejciu 550 zł ... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
O.K-zgadza się -zagrożonych wykluczeniem. To był pomyłkowy skrót myślowy ale przyznaję, że nieprzyjemny i etykietujący. Przepraszam jeżeli kogoś dotknęłam.Pozdrawiam
|
|
Stara Gwardia
|
|
Takie określenia narzuca nam system pod presją UE. Tak mi się przynajmniej wydaje. Nie ma sprawy, jest . OK. Również pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.