30 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
polarowe twory cd. miała być dżdżownica a obdarowana twierdzi że to wąż ![]() i nowy pomysł na oczy, wyhaftowane na filcu i przyszyte ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-15 16:09:52 przez changela --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ładniutki ten wąż (chyba dziecinnieję, bo dla mnie to też nie Madzia - ona musiałaby mieć bardziej wyróżniające się segmenty ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mała Mi mnie rozbroiła,ech wspomnienia ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak zwał, tak zwał. Ważne, że milusie, pełzające i podoba się obdarowanej
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
do zdobycia haftowany spersonalizowany obrazek
http://www.facebook.com/achlagre --- Ostatnio edytowane 2015-02-15 23:33:27 przez changela --- --- Ostatnio edytowane 2015-02-15 23:33:44 przez changela --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ostatnie usztyki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatni "uszytek" najładniejszy ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sympatyczny kociak
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Moi siostrzeńcy na pewno by się ucieszyli na takie małe cuda, ja niestety nie mam zapału to tworzenia zabawek dla maluchów.. Super !
![]() |
30 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.