30 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
|
|
Śliczny kociak, u mnie miałby ciężkie życie przy dwóch łobuzach ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
kolepny puf a raczej poducha pod pupę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajny! Ja wieloryba z dżinsu zrobiłam dla dzieci ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
dziwnie jak ktoś nazywa mnie babcią i karze się uciszyć, po raz pierwszy wczoraj na tym forum zrobiło mi się smutno idąc za ciosem babcine karczochy :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jakieś szczegóły? To ta Akademia, którą zorganizowała Burda?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny Nemo,czy nie Nemo- rybka (z jakąś bajką mi się kojarzy, ale nie pamiętam) i karczochy też.
Na temat babci nic nie napiszę, bo nie potrafię delikatnie --- Ostatnio edytowane 2015-02-24 11:44:16 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
|
|
Rybka bardzo fajowa, a karchochy piękne (choć to nie moja bajka) a idiotycznymi mailami się nie przejmuj, bo one nie świadczą o Tobie tylko o piszącym - głowa do góry ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
|
|
Podobają mi się te karczochy
A pozostając w temacie warzywnym - burakami się nie przejmuj |
|
Stara Gwardia
|
|
w końcu uszyłam coś co mnie cieszy :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczna mordka
|
30 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.