30 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Świeżynek
![]() |
|
Naprawdę świetne te poduszki.Bardzo pomysłowe wykorzystanie resztek.
A złośliwymi komentarzami się nie przejmuj.Zawsze się tacy trafią.Nie warto sobie tym nawet głowy zaprzątać. Wioletta |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa Tobie kobieto to strach szyć, jeszcze jakieś zagniecenie będzie i co? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
changela, nie dołuj człowieka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa, uszyj, jak czujesz, ostatecznie najwyżej będzie nowy post do "wtop"
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nie czuję tego ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-04 21:31:27 przez rojkowa --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
muminkowy team
ps. kupiłam overa łucznik 720, szyje! oby tak dalej widzieliście gdzieś filc 1mm miękki w odcieniu zgniłej zieleni? Włóczykij ma jeszcze się urodzić ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiałam Muminki- świetne! naprawdę! ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mmstycha dziękuję
![]() |
|
Jakie cudne! Jestem zachwycona!
Czyli zdecydowałaś się na czteronitkowca? Niech się dobrze sprawuje. A ja właśnie koresponduję w sprawie Merrylocka ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-03-12 20:43:10 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaaaaakieeeeee faaaajneeeeee!!
![]() |
30 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.