30 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny słonik...no i te hafty...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super ten słonik Ci wyszedł ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słoń świetny i spódnica do ziemi z właścicielką super! Ale wisząca owca to jest bomba dopiero! ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-08 12:50:03 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacyjny słonik
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Słonik aż się rwie na sawannę
![]() A z owcy w razie czego możesz zrobić zawieszkę na choinkę ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-09 23:37:15 przez FF --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mam nadzieję że jakieś dziecko ucieszy się z takiego słonia ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Słoń jest mistrzowski! ![]() ![]() ________________________________________________________
http://blackcandyproductions.wordpress.com
www.facebook.com/blackcandyproductions |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mój pierwszy taki duży format ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jestem po wrażeniem, jakie to jest dokładne i równe! Podoba mi się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie to równiuśkie i profesjonalnie wykonane, brawa ![]() ________________________________________________________
|
30 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.