30 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
|
|
A tu to się porobiło dobre, dobre ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
koniec tych pogaduszek:P
moja tiulowa spódnica córcia jest prze-szczęśliwa ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna, bardzo Czekamy teraz na Twoją tutu czarną ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jaka słodzizna,i tutu i córcia Ślicznie Ci to wyszło Jedno i drugie, hihi! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sliczne..obie..
Czy to jest mieciutki tiul czy tez sredni? Mojej tez uszylam ze sredniego tiulu spodnice, tylko , ze drapie. Jakikolwiek inny material sie z nia styka - nie wychodzi bez uszczerbku, no i musialam oblamowac brzegi, bo drapaly nogi... |
|
Krawiec-Filozof
|
|
No się nie dziwię, że córcia szczęśliwa! Dziewczynki lubią wyglądać, jak królewny! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Na jej miejscu też bym była szczęśliwa, taaaka szałowa spódniczka!
|
|
Stara Gwardia
|
|
taaaa? Moja kiedys na urodzinach kolezanki przebrala sie za....Michaela Jacksona
Wszystkie inne dzieciaki w spodniczkach, malowane paznokcie, korony na glowach a ta w peruce, kapeluszu i rekawiczkach... Indywidualistka mi rosnie... |
|
Stara Gwardia
|
|
miękki tiul, firankowy, pani w sklepie nie ukrywała zdziwienia ;D nic a nic nie drapie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super!! a Pani w sklepie czemu sie dziwila, ze z firankowego da rady uszyc cos wiecej niz firanke?? Toz to material jest!
--- Ostatnio edytowane 2015-04-20 17:19:15 przez Iwi --- |
30 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.