30 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Stara Gwardia
|
|
U nas ogólnie rodzinnie coś przewaga chłopaków. Ale z własnej odległej młodości pamiętam, że też byłam "anty" i to bardzo na wszystko co dziewczyńskie Za to mój brat(2-letni wtedy) w mojej spódniczce latał , ale na szczęście znormalniał szybko.
LaGre- spódniczka świetna, kapciuchy pod kolor i niuńcia straszny słodziak ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
|
|
tak wyglądam w czarnym tiulu
Asia dzięki za doping! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
O rety, jak SUPER!!! A to zdjęcie z kataną, no nie powiem, jest baaardzo ładne (ale to też i zasługa modelki)! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nieźle, nieźle..
|
|
Krawiec-Filozof
|
|
WIOSNA!!! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
tylko czy mi jeszcze wypada w takich spódnicach chodzić? ta poszła już do 12 latki
|
|
Nie wypada, to tylko plomba z zęba, jak jest dobrze założona Żartujesz chyba, bardzo ładnie Ci w tej spódnicy tiulowej, mnie też się najbardziej podoba to zestawienie z kataną. Dziewczyno, Ty po ludziach nie rozdawaj, tylko noś! Jeszcze z taką figurą! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się z Trautą!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super wyglądasz kobieto i nie gadaj o jakimś wypadaniu ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
|
|
LaGre już wie, że wypada czekamy na nową, następną, Twoją, której nie waż się nikomu oddawać! ________________________________________________________
|
30 stron: « < 16 17 18 19 20 21 22 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.