30 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetnie wyglądasz w tej spódnicy, szyj drugą - wyłącznie dla siebie - i noś!
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
I nie noś jej w torbie, tylko na sobie!!!
Często spotykam koleżanki jeszcze z lat szkolnych, którym się wydaję, że już w tym wieku to nie uchodzi itd... Przez to dziewczyny w moim wieku wyglądają, jak matrony... A ja czniam, co uchodzi! Człowiek ma tyle lat, na ile wygląda... I nie jest kwestią zasadniczą posiadanie fajnego ciucha, tylko odwaga, żeby w nim wystąpić publicznie. Bo przecież wiadomo, że nie istnieje ciuch, który się spodoba wszystkim. I właśnie o to w tym wszystkim chodzi - żeby się spodobało temu, komu ma się spodobać! A reszta niech sobie idzie na lody! Albo do ZOO... ![]() Ja np. mieszkam w dzielnicy, gdzie przeważają wysztafirowane dresiarskie laski i mam naprawdę w dolnej szufladzie, czy one na mnie oko zawieszą. Ja chodzę tak, jak lubię. Bo na mnie ich widok działa odpychająco (no pasek i szpilki do spodni dresowych...). Zgadzam się z przedmówczyniami, że spódnica jest gitesowska i masz sobie taką uszyć. Do maszyny - marsz! ![]() To byłem ja, Jarząbek... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie! ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
eh nie umiem wrzucić filmiku, na mojej stronce jest ![]() a jutro fotki wam pokarzę ![]() ależ się cieszę że skończyłam --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 14:45:22 przez LaGre --- --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 14:45:57 przez LaGre --- --- Ostatnio edytowane 2015-05-05 14:47:39 przez LaGre --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja już po seansie ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja już też po seansie i nie wyobrażam sobie ile czasu musiało Ci to zająć! Wszystko tak obmyślone, dopracowane, doczepiane, odpinane, no SUPER!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
najdłużej wymyślanie trwa i dobór tkanin, później już leci ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i do tego szczytny cel ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dla swojej córki 4 lata szyję i uszyć nie mogę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Całość super, ale łódeczka wymiata!
![]() |
30 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.