30 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetnie to wygląda! Absolutnie profesjonalnie, równiusieńko, super.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I ja się też podpisuję pod wszystkimi pochwałami. Jest SUPER ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Spódniczka cudowna, widać, że córeczka czuje się jak księżniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rojkowa dzięki za inspiracje <3 odważyłam się
wiem, wiem nie twój level ale radość jest ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, superaśnie Ci to wyszło, rewelka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jeszcze tu napiszę: super! Strasznie lubię kontrastowe suwaki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super jest!!! No i się naoglądałam tych Waszych nerek, aż i mnie nabiera. Ale chyba jeszcze musi dojrzeć ta moja chęć, bo na razie mam stracha, że nie wyjdzie mi nic z tego. Tyle, że ja z myślą o chłopackich. --- Ostatnio edytowane 2015-04-18 14:11:23 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Czyli na razie nazywasz się "Mmstracha"? ![]() Jak się skusisz, to może zmalujemy jakąś damę w stroju frywolnym i pozie "skromnej inaczej"? ![]() W sam raz dla chłopaków! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fiu, fiu... Cóż to za propozycje niemineralne padają ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dooobra, dooobra zbereźniki jedne. Nie czytać między wierszami!- tylko i wyłącznie o szycie mi chodziło. Ooo! ![]() ![]() .... Ale malunki Zibiasza piękne... ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-04-18 22:29:42 przez mmstycha --- ________________________________________________________
30 stron: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.